Einar Augedal

CEO, Bluestone

Einar Augedal

Product Experience Management

Jeg har en digital tvilling, altså finnes jeg… Hvordan utvikle de beste produktopplevelsene for dine kunder? Digitalisering av produktinformasjon, det å skape de digitale tvillingene av produktene du leverer, er helt avgjørende for å kunne utvikle de beste produktopplevelsene på nett. Hvordan kan du som bedrift sikre deg at dine fysiske produkter blir optimalt presentert i digitale kanaler? I dag beveger hele bransjer seg fram til nye konstellasjoner, og framover vil andre aktører kunne abonnere på dine produktdata og tjenester. Verdikjeder endres og optimaliseres, og dette vil være essensielt for å møte den globale konkurransen. For din bedrift, så betyr det at du må bygge fleksible økosystemer som lett kan taes i bruk i en ny æra av digitale forretningsmodeller. Einar vil fortelle om hvordan norske og internasjonale bedrifter implementerer systemer for håndtering av digitale tvillinger og fornyer sine forretningsmodeller. Seansen passer for deg som jobber med digitalisering, produkt ledelse, markedsføring, IT i handelsbedrifter som er opptatt av hvordan ny teknologi kan utvikle din bedrift til å møte morgensdagens konkurranse Presentert av Einar Augedal, CEO i Bluestone

Einar leder et internasjonalt programvareselskap med kunder og partnere i 20 land.

Han er en mye brukt foredragsholder og rådgiver for hvordan bedrifter kan omstille seg til en digital verden samt hvordan de skal møte konkurransen fra de globale aktørene.

Einar har 25 års erfaring fra IT industrien særlig innen digitalisering av B2B bedrifter. Han har Master grad innen Business and Administration fra Växjö i Sverige.

Les mer om Bluestone: www.bluestonepim.com

© 2018 Sørveiv Tech 
Bruk av informasjonskapsler