Cilia Holmes Indahl

Cilia Holmes Indahl

CEO, KATAPULT

Cilia Indahl er administrerende direktør i Nordic Impact som investerer i oppstartsselskaper som tar i bruk teknologi for å løse vår tids bærekraftsutfordringer. Før det var hun bærekraftsdirektør i Aker BioMarine, nylig kåret til Europas mest innovative selskap. Nå er hun CEO. Hun er også Co-Founder av Sustainability Hub Norway og fagekspert på bærekraftige forretningsmodeller.

De siste årene har Cilia blitt brukt som foredragsholder for å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business slik at det understøtter selskapets lønnsomhet, og holdt blant annet foredrag på NHOs årskonferanse 2017. Cilia mener et godt foredrag er underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker.

Cilia er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH og HEC Paris. Hun er overbevist om at bærekraft og lønnsomhet går hånd i hånd, og analyserte over 400 bærekraftige forretningsmodeller som del av masteroppgaven sin for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft. Cilia startet karrieren sin som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York og konsulent i KPMG.

Les mer om Nordic Impact