20+

foredragsholdere

300+

deltakere

20

utstillere

Hva er Sørveiv Tech

Sørveiv Tech er Sørlandets største tech- og næringslivskonferanse. Google, Snøhetta, Equinor, Microsoft, Telia, Agder Energi og mange andre kjente virksomheter kommer for å dele av sin kunnskap.

Møt 15 ledere som lykkes med lønnsom digitalisering snakke om temaer som; Hvordan skape konkurransefortrinn med digitalisering i et globalt marked? Hvordan tiltrekke de beste kundene og medarbeiderne? Hvordan kan etablerte virksomheter og startups skape suksess sammen?

 

Hva skjer

Det skjer utrolig mye på Sørveiv Tech 1. november. Konferansen brytes av med gode pauser hvor deltakerne kan ta en tur i expo området hvor man virksomheter har stands.

I løpet av dagen avholdes det to parallell spor hvor spennende gründerbedrifter presenterer seg for investorer. Dette er åpent for alle.

Det er også moro at Kristiansand Kommune og Universitetet i Agder arrangerer et Roundtable om Kristiansand som Smartby. Dette er en lukket session med ca. 20 inviterte fra kommune, offentlige, universitet, næringsliv og startups.

Etter konferansen fra 16:30 og utover vil det være et Social Mixer på Teateret, med fingermat, drikke og en minikonsert. 

Møteplassen

Sørveiv Tech kobler folk og firmaer på tvers av bransjer. Gründere får treffe investorer og bedriftsledere. Utviklere kan møte IT-sjefer. Markedssjefer kan møte designere. Og så videre… Etter foredragene i plenum er ferdig kl. 17 tilbyr vi flere spennende muligheter. Mer info kommer!

Utover kvelden blir det mange spennende arrangementer og muligheter. I baren vil det vil det myldre av næringslivsfolk, gründere, studenter, musikkbransjefolk, artister og mange flere. Benytt sjansen til å bli kjent med folk du ellers ikke treffer!

Sørveiv Music Summit

Hver høst samles musikkbransjefolk fra inn- og utland i Kristiansand. Sørveiv Music Summit setter viktige spørsmål i dagens internasjonale musikkindustri på dagsorden. Sørveiv Live er festivalen hvor up-and-coming artister får vise seg frem for både bransje og publikum. Alt dette foregår i direkte forlengelse av Sørveiv Tech - helgen 2. og 3. november.

Kjøp Sørveiv-pakken til supergunstig pris og få fri tilgang til alt!

© 2018 Sørveiv Tech 
Bruk av informasjonskapsler