Kristian Heim

Leder for Teknisk Salg i Microsoft Norge med ansvar på tvers av hele Microsoft sin portefølje som inkluderer  Cloud, Data/AI, Business Application og Modern Workplace. Sivilingeniør med utdanning innenfor Computer Engineering og klassisk gitar fra Colorado, USA.

Brenner for teknologi og hvordan man bruke dette for å gjøre ting bedre og mer effektivt gjennom digitalisering og transformasjon. Startet arbeidslivet som en del av Microsoft .Net utviklingsteamet på hovedkontoret i Redmond. Har over 20 års erfaring i roller innenfor utvikling, teknologi og teknologirelatert salg, hvorav 15 av disse i lederroller. Andre roller inkluderer leder for teknisk salg, datasenter,  i Dell Norge;Field CTO og leder for teknisk salg i EMC Norge.

Omtaler ellers ofte meg selv som midtlivskrise-musiker da jeg bruker fritiden til musikk i form av komposisjon, utførelse og instrumentbygging.

Kristian vil ta oss med på et dykk inn i tankesett og konsepter for den digitale reisen selskaper og bedrifter står ovenfor. Han vil gå innom temaer som relevansen mellom instrument bygging og skytjenester, Internet of Things, sikkerhet, kunstig intelligens, bots og verdens undergang